یکشنبه , دی , 29/10/1398
خانه / برگزیده ها / مراحل پخت اربا دوشاب ( خرمالوی جنگلی)+ گزارش تصويري

مراحل پخت اربا دوشاب ( خرمالوی جنگلی)+ گزارش تصويري

به گزارش پايگاه خبري سل تي تي به نقل از ايرنا، اربا  يا اربه دوشاب،  شیرینی مفید و طبیعی جنگل های استان گیلان است که از میوه درخت خرمالوی جنگلی بدست می آید و طی سال های اخیر میل به پختن اربا دوشاب فزونی گرفته و بار دیگر کوره های دوشاب پزی در روستاها روشن شده است.

اربا يا اربه، درختي است كه اين روزها كمتر در گيلان ديده مي شود و بايد براي بقاي اين درخت مهم و مفيد فكري كرد.

عکاس: فرزاد حسن پور زرکامی

همچنین ببینید

مسابقه عکاسی تالاب ها؛ برای همه گیلانیان

رئیس روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: حضور در مسابقه عکاسی تالاب ...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *