دانلود کامل غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

Published on Author adminLeave a comment

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

تعداد صفحات انگلیسی ۱۴ صفحه (۳۵۴۴ کلمه)
تعداد صفحات ترجمه فارسی ۱۵ صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول
هر ۲۵۰ کلمه ۱ صفحه میباشد
منظور از ۲۵۰ کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست
زیر قیمت بازار
دسته بندی مقالات ترجمه شده
بازدید ها ۱۳۵
فرمت فایل docx
حجم فایل ۶۵۸ کیلو بایت
تعداد صفحات فایل ۱۵

غنی سازی  برنج نیم پخته  با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

فروشنده فایل

کد کاربری ۵۷۱

کاربر

نمونه ترجمه
چکیده

غنی سازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیم پزی در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای ۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۱، ۲ و ۳ ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیم پخته خشک شده، به مدت سه زمان (۰، ۶۰ و ۱۲۰ ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقی مانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازه گیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *